Werken bij

Obs Villa Nova is onderdeel van Stichting Openbaar Onderwijs Kampen (OOK). Met zes scholen en zes onderwijsconcepten willen we het beste onderwijs bieden. Van vertrouwd traditioneel tot verrassend vernieuwend; elke school is uniek. Daarvoor zoeken we ook unieke leerkrachten die onze leerlingen begeleiden en ondersteunen bij het ontdekken van zichzelf, de ander en de wereld. Iets voor jou?

Kind eet boterham

Wil je een fijne baan?

Het is fijn werken op obs Villa Nova of een andere school van de Stichting Openbaar Onderwijs Kampen. Net zoals we volop keus hebben voor leerlingen, zo kan ook jij kiezen voor het openbaar onderwijs dat het beste aansluit bij jouw talenten. Word je enthousiast van het unieke huiskamerconcept van Villa Nova? Of ga je liever werken bij een jenaplan- of een daltonschool? Want ook daar zoeken ze nieuwe collega’s. Zie je even geen geschikte vacature voor jou? Mail ons dan vooral jouw open sollicitatie.

Bekijk alle vacatures
Jongen in de klas met schrift Set Oranje

Of zoek je een leerzame stageplek?

Je bent vastberaden om de beste en leukste juf of meester te worden. Je bent al een flink op weg met je opleiding en je stage komt in zicht. Zoek je een echt leuke stageplek, waar je veel leert en waardevolle ervaring opdoet? Neem dan snel contact op met onze schoolopleider Jan Jaap Kroeze.

Mail Solid janjaap@obsvillanova.nl